GO FOR A WINNING TEAM

 

Wellicht is de informatisering in uw bedrijf ook uitgegroeid van een eenvoudig hulpmiddel om uw administratie te automatiseren tot een levensbelangrijke schakel in uw bedrijfsvoering.

Uw informatica systeem moet op een zo efficiënt mogelijke wijze ten dienste staan van uw business.

Dat dit al lang meer betekent dan een server en wat PC’s in een netwerk tezamen brengen is ondertussen wel voor iedereen duidelijk.

 

Efficiënt betekent o.a.:

 

  • Werken met een hardware, software en beveiligingsystemen aangepast aan uw noden en budget.
  • Beroep kunnen doen op specialisten in de verschillende domeinen.
  • Een zo kort mogelijke interventietijd bij aanpassingen aan uw IT-systeem of problemen.

 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en na een jarenlange vriendschappelijke samenwerking bundelen Sanders Computers en JACO IT-Solutions nu reeds sedert verschillende jaren officieel hun krachten.

Een centraal data systeem en uiteraard de nauwe samenwerking van het ganse team verzekert u ervan dat iedereen te allen tijde perfect op de hoogte is van de specifieke IT configuratie bij u ter plaatse.

Uiteraard blijft uw vertrouwde IT-partner steeds uw vast contactpunt.

In beide teams zijn er techniekers aanwezig met hun specifieke expertise (Microsoft, Fujitsu, Netasq, Sage-BOB-software en talloze andere certificaties).

Ook de administratieve diensten bundelen hun krachten zodat wij nog beter dan vroeger steeds op de hoogte zijn van alle lopende promoties en aanbiedingen van onze leveranciers.

En is er al eens een crisis situatie dan kunnen beide teams vanaf heden ook beroep doen op de expertise van het andere team om u zo efficiënt en zo snel mogelijk te helpen.