Netasq

 

NETASQ firewalls staan voor :

Uitstekende prestaties

Het leveren van de hoogste niveaus van bescherming zonder afbreuk te doen aan de prestaties of controle is diep verankerd in het DNA van NETASQ. De unieke IPS-centric architectuur laat toe om verkeersstromen te inspecteren in meer detail, en met een grotere verwerkingssnelheid, dan andere oplossingen op de markt. Met versie 9 heeft dit unieke systeem, ondanks een nog hogere mate van bescherming de resultaten nog verder verhoogd.

 

Uitstekende bescherming

Door middel van diepte-inspectie bij elke laag van het netwerk: van de poorten en protocollen tot de API en het gecodeerd toepassings verkeer, bepaalt NETASQ precies welke pakketten te vertrouwen zijn en welke niet. In plaats van enkel te zoeken op specifieke, eerder opgetreden bedreigingen, kan NETASQ verdachte activiteiten detecteren door middel van analyse van het gedrag en de context van het verkeer. De ingebouwde intelligentie zorgt ervoor dat door het begrijpen van het protocol en de context van een bepaalde data stroom, het aantal daaropvolgende controle handelingen sterk verminderd worden wat resulteert in veel betere prestaties en detectie nauwkeurigheid.

 

Controle

Volgens IDC gebeuren meer dan 40% van de inbreuken op de beveiliging als gevolg van fouten in de configuratie van de firewall. Dankzij de meest intuïtieve van de industrie web-based management interfaces en de stap voor stap wizards, worden beheerders op intelligente wijze geleid door het configuratie proces. Dit terwijl real-time waarschuwingen de kans op fouten in de configuratie en de hiermee gepaard gaande mogelijke gaten in de beveiliging, verminderen.

 

Tot slot

Wij werken bij JACO-IT reeds vele jaren met de Netasq systemen en onze techniekers zijn dan ook opgeleid tot volwaardige door Netasq erkende “Certified Netasq administrators”.  Deze continue bijscholing is uw garantie dat dit op zich zeer degelijke product ook naar behoren wordt geïmplementeerd.

Security