GFI

Bescherm uw netwerk tegen de gevaren van de draagbare apparaten
 

“Bring your own device” of BYOD is een nieuwe bedrijfscultuur waarbij werknemers hun persoonlijke mobiele apparaten meebrengen het werk en deze gebruiken om hun bedrijfs e-mail, bestanden ed. te raadplegen naast hun persoonlijke gegevens.

De opkomst van deze iPods, smartphones, tablets en andere USB-apparaten hebben het risico op het opzettelijk of onopzettelijk lekken van gegevens dramatisch doen toenemen: Het is heel eenvoudig voor een werknemer om grote hoeveelheden gevoelige data te kopiëren naar een iPod, tablet of USB-stick, of om uiteraard in de meeste gevallen volkomen onbewust, schadelijke en illegale software te introduceren op uw netwerk via deze apparaten. Via GFI EndPointSecurity ™ kan u deze kritische dreigingen snel en gemakkelijk bestrijden zonder alle poorten te vergrendelen.

 

Bescherm je netwerk

GFI EndPointSecurity helpt de infectie door virussen, malware en andere ongeautoriseerde software op uw het netwerk voorkomen door het blokkeren van de toegang tot een breed scala van apparaten, zoals USB-sticks, iPods en smartphones.

Controleer de toegang

Voorkom het lekken van gegevens door uitvoerig de toegang tot draagbare opslagmedia te beperken met een minimum aan administratieve inspanning. Tijdelijke toegang kan worden verleend aan gebruikers voor een apparaat (of groep van apparaten) op een bepaalde computer voor een bepaalde termijn.

Encrypteer verwisselbare USB apparaten

GFI EndPointSecurity kan worden ingesteld om encryptie af te dwingen op verwisselbare USB-opslagapparaten.

 

Voorkom diefstal van data

De meeste diefstal van gegevens gebeurt door de interne medewerkers die handmatig gegevens overdragen op apparaten. Via de beheersing van de toegang tot de computers kunt u dit voorkomen.

Heb je netwerk onder controle

Je kan vanaf een centrale locatie de toegang beperken per type apparaat, volgens bestandsextensies, per fysieke poort of apparaat-ID.  Anderzijds kan je ook tijdelijk of voor een beperkte tijd een apparaat de toegang verlenen.

Centrale monitoring

Beheer alle computers in je netwerk vanaf één locatie en geniet van het voordeel dat de detectie van GFI EndPointSecurity automatisch alle aangesloten apparaten herkent en controleert.

 

Automatische bescherming

Beschermt autonoom nieuw toegevoegde computers door de automatische installatie van een agent en het instellen van een standaard beleid.

Gedetailleerde rapportage

Maakt automatisch dagelijks of wekelijks logbestanden aan met gedetailleerde statistieken over alle activiteiten..

 

 

GFI EndPointSecurity stelt beheerders in staat om zelf actief de toegang in te stellen en de activiteit te loggen van:

  • Media-spelers, zoals iPods, Creative Zen en anderen
  • USB-drives, CompactFlash, geheugenkaarten, cd's, diskettes en andere draagbare opslagmedia
  • iPhones, BlackBerry en Android handhelds, mobiele telefoons, smartphones en andere communicatieapparatuur
  • Netwerkkaarten, laptops en andere netwerkverbindingen.

 

Security